Hotmail inloggen

Direct inloggen bij Hotmail? Wij helpen u direct inloggen. Wij leggen op deze pagina stapsgewijs uit hoe u kunt inloggen op uw Hotmail account. Nog geen Hotmail account? Bekijk hier hoe u een account kunt aanmaken. Wilt u inloggen op een smartphone? Scroll dan omlaag voor de uitleg.

Stappenplan inloggen via browser
– Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.
– Voer je mailadres in en klik op volgende
– Voer je wachtwoord in
– Optioneel: Wachtwoord onthouden? Vink het vakje ‘Aangemeld blijven’ aan.
– Klik op aanmelden
– U bent ingelogd

Hotmail login Samsung

Als ook gebruik wilt maken van Hotmail op uw Samsung telefoon, zult u eerst een en ander moeten instellen. Hier zijn slechts enkele stappen voor nodig. Hieronder geven wij u een beschrijving over hoe u kunt inloggen op Hotmail op uw Samsung telefoon.

Voor u kunt inloggen op Hotmail voet u eerst de volgende stappen uit:

 1. U gaat naar het Appscherm van uw toestel door met uw vinger naar boven of naar beneden te vegen.
 2. Vervolgens tikt u op de map Samsung en opent de app E-mail
 3. Hier vult u uw eigen e-mailadres en wachtwoord in
 4. Als laatste vult u uw eigen naam in en tikt u op
 5. U e-mail berichten kunnen nu worden opgehaald.

Als u deze eenvoudige stappen uitvoert kunt u gemakkelijk inloggen in Hotmail met uw Samsung toestel.

Hotmail login Apple

Heeft u een iPhone, dan kunt u ook gewoon gebruik blijven maken van Outlook en Hotmail. Hoe u dit moet instellen op uw iPhone of iPad, laten wij hieronder zien.

 1. U opent als eerste de Instellingen-app op uw iPhone.
 2. Daarna tikt u op ‘Mail’ > ‘Accounts’ > u kiest hier voor Nieuw account.
 3. Vervolgens tikt u op com. Het maakt niet uit of u een Hotmail- of Outlook-adres heeft.
 4. U kunt uw e-mailadres en wachtwoord invoeren.
 5. Uit de opties kiest u wat u wilt synchroniseren.
 6. Als laatste tikt u op Bewaar. U kunt vanaf nu in uw account via de Mail- app.

Maakt u liever geen gebruik van de Mail-app? Dan is de officiële Outlook- app ook een optie voor u. Deze beidt dezelfde diensten als de Mail- app en is gratis te downloaden.

Hotmail login Windows phone

Als u gebruik wilt maken van uw Hotmail account via uw Windows Phone, dan kunt u de volgende stappen volgen.

 1. U opent de lijst met apps op uw telefoon of tablet en u tikt op Instellingen.
 2. Tik daarna op E-mail en accounts > Een account toevoegen.
 3. U kiest het accounttype: tik op com of Outlook (of tik op Windows Live als u Windows 7/7.5 gebruikt). O365-account: tik op Exchange (of tik op Outlook als u Windows 7/7.5 gebruikt).Gebruik Google voor Gmail, Yahoo! voor Yahoo Mail, enzovoort.
 4. Voer uw volledige e-mailadres in
 5. Daarna voert u uw wachtwoord in dat u altijd gebruikt om u aan te melden bij Hotmail.
 6. Als laatste stap tikt u op

Mocht de functie verificatie in twee stappen zijn ingesteld voor dit account, dan moet u eerst een aantal stappen doorlopen om uw identiteit te verifiëren. Als u de instructies opvolgt ontvangt u per mail of sms een code die u ter verificatie moet invoeren. Als u dit heeft gedaan dan bent u klaar met het instellen van e-mail op uw Windows Phone. Het kan afhankelijk van uw voorkeuren een aantal minuten duren voordat uw mailbox is gesynchroniseerd. Vanaf het moment dat deze klaar is voor gebruik kunt u e-mail berichten versturen en ontvangen.

Inloggen Hotmail lukt niet

Het kan gebeuren dat inloggen bij Hotmail niet lukt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer of je je e-mail adres en wachtwoord correct hebt ingevuld. Een typefout is snel gemaakt. Kloppen je ingevoerde gegevens maar lukt het inloggen bij Hotmail nog steeds niet? Kijk dan of je internetverbinding nog goed werkt. In het slechtste geval ben je gehackt en is inloggen bij Hotmail niet meer mogelijk. Neem dan schriftelijk of telefonisch contact op met Hotmail.

Hotmail nieuw wachtwoord

Lukt het inloggen toch niet? Het kan ook zijn dat je jouw Hotmail wachtwoord vergeten bent, om dit uit te sluiten is het verstandig om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Klik dan tijdens het inloggen bij Hotmail op de link ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan op een ander e-mail adres een e-mail met een nieuw wachtwoord. Wanneer je een telefoonnummer heeft opgegeven bij het aanmaken van je Hotmail account ontvang je een sms’je met een nieuw wachtwoord. Vul het nieuwe wachtwoord in tijdens het inloggen op Hotmail en je kunt direct gebruik maken van je inbox.

Inloggen Hotmail smartphone of tablet

Als je wil inloggen op Hotmail zal je vaak je computer of laptop gebruiken. Het is echter ook heel handig als je op een smartphone of tablet snel kan inloggen op Hotmail. Dit kan heel gemakkelijk via de browser van je smartphone of via een app. Alle smartphones hebben een eigen e-mail app die gekoppeld kan worden aan Hotmail. Op deze manier wordt op Hotmail inloggen een stuk eenvoudiger. Ook op een tablet zit vaak een standaard e-mail app waaraan je Hotmail account te koppelen is. Lukt dit niet? Dan kan je via de Playstore of App store de Hotmail app downloaden op je tablet. Na het downloaden hoef je nog maar één keer in te loggen bij Hotmail om je inbox te kunnen gebruiken.