Yahoo instellen

Bijna iedereen maakt dagelijks gebruik van zijn of haar e-mail. Het is daarom fijn als je je Yahoo account kan instellen op je computer of telefoon. Je kan dan met een druk op de knop gelijk je inbox zien zonder dat je steeds opnieuw hoeft in te loggen. Yahoo instellen op je computer, tablet, laptop of smartphone kan op drie verschillende manieren. Wil je graag je Yahoo instellen maar weet je niet goed wat de snelste en handigste manier daarvoor is? Lees hier dan alles over de mogelijke opties.

Yahoo instellen Android smartphone of tablet

Yahoo instellen op je Android smartphone of tablet kan in een paar korte stappen.
1. Ga naar de e-mail app op je smartphone of tablet. De app ziet eruit als een envelop icoontje.
2. Je kan nu een e-mail adres toevoegen. Klik hier op.
3. Kies nu voor de optie Yahoo.
4. Vul je gebruikersnaam (je e-mailadres) en wachtwoord in. Je Yahoo instellen is gelukt en je kan direct aan de slag met je inbox op je smartphone of tablet.

Yahoo instellen iPhone of iPad

Heb je een iPhone of iPad dan is het handig als je snel je e-mail kan checken. Voor het instellen van je Yahoo op je iPhone of iPad hoef je maar een paar stappen te ondernemen:
1. Ga op je iPhone of iPad naar instellingen en daarna naar Mail, contacten agenda’s.
2. Klik nu op nieuwe account en vervolgens op Yahoo
3. Vul nu je e-mail adres en je wachtwoord in. Als je die nog niet hebt kan je direct een nieuw Gmail account aanmaken en instellen
4. Klik nu op inloggen. Je Yahoo is geïnstalleerd en je kan aan de slag.

Yahoo instellen app downloaden

De meeste smartphones en tablets hebben een standaard e-mail app, toch kan je alsnog de speciale Yahoo app downloaden en instellen. Ga hiervoor naar de Google Play store voor Android of de App store voor een iPhone of iPad. Download de Yahoo app op je telefoon. Voor het instellen van je Yahoo account moet je nu eenmalig inloggen en je kan daarna heel eenvoudig gebruik maken van je e-mail account. Het downloaden van de speciale Yahoo app is erg handig als je meerdere e-mail accounts hebt bij verschillende providers. Gebruik bijvoorbeeld je algemene e-mail app voor een Gmail of Hotmail account. Je kan dan de Yahoo app downloaden en instellen voor je Yahoo account.