KPN webmail

Ga direct naar de website van KPN Webmail

Webmail KPN

Wil jij een eigen KPN Webmail adres aanmaken? Dat kan. Klik hier om naar het registratieformulier te gaan.

KPN webmail inloggen

U kunt gemakkelijk inloggen bij KPN Webmail. Dat doet u hier.

KPN webmail is een e-mailomgeving die veel gebruikt wordt op het internet. Veel mensen zijn bekend met providers zoals Gmail en Hotmail. Deze partijen zijn internationaal heel bekend, maar KPN webmail moeten we zeker niet onderschatten als we over de nationale e-mail markt spreken. Inloggen doe je gemakkelijk en snel via de website van KPN webmail.

KPN webmail wachtwoord vergeten

Dan kunt u hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

KPN Webmail

KPN is een aanbieder en leverancier van telecommunicatie in Nederland. Het aanbod van KPN bestaat onder andere uit mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. Vaste telefonie, internet en televisie worden vaak aangeboden in pakketten. Deze pakketten worden ook wel alles-in-1 pakketten genoemd. Wanneer je internet afneemt bij KPN of meerdere diensten waaronder internet dan krijg je een e-mailadres toegewezen. Het is tevens mogelijk om een KPN e-mailadres aan te maken. Het aanmaken van een e-mailadres gaat heel gemakkelijk vanuit Mijn KPN door naar de pagina te gaan waarop je producten te zien zijn. Met KPN Webmail heb je overal toegang tot je e-mail. Je hebt hier alleen een telefoon, laptop of computer voor nodig en een internetverbinding.

KPN Webmail gegevens

Wanneer je internet of een andere dienst afsluit bij KPN krijg je een standaard e-mailadres aangewezen. Omdat je dit e-mailadres niet kunt wijzigen kiezen veel mensen ervoor om een nieuw e-mailadres aan te maken. Een nieuw e-mailadres van KPN kun je heel gemakkelijk aanmaken via internet. Om dit te doen ga je naar de website van KPN en log je vervolgens in bij Mijn KPN. Je hebt hiervoor je gebruikersnaam en je wachtwoord nodig. Je kunt nu zelf een e-mailadres maken met een naam die u zelf uit kunt kiezen. Een e-mailadres van KPN zal altijd eindigen op @kpnmail.nl. Nadat je deze stappen hebt voltooid heb je een nieuw e-mailadres aangemaakt. Je kunt meerdere e-mailadressen aanmaken via Mijn KPN.

Inloggen bij KPN Webmail

Als je eenmaal een nieuw e-mailadres hebt aangemaakt dan kun je deze meteen gebruiken voor het bekijken en versturen van je e-mail. Om in te loggen heb je alleen je e-mailadres en je wachtwoord nodig. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kun je deze heel gemakkelijk opvragen. Je kunt er voor kiezen om je wachtwoord te wijzigen via Mijn KPN of door te bellen met de klantenservice. Na het telefonische contact zal je via de post een nieuw wachtwoord ontvangen waarmee je in kunt loggen bij KPN Webmail. Dit wachtwoord zal je voortaan moeten gebruiken voor het inloggen.

KPN Webmail op je telefoon, laptop of computer

Je kunt heel gemakkelijk via je laptop of computer gebruik maken van KPN Webmail. In veel gevallen is het echter handiger om gebruik te kunnen maken van e-mail via je telefoon. Om via je telefoon toegang te krijgen tot KPN Webmail heb je een aantal gegevens nodig. Deze gegevens moet je op je telefoon invoeren tijdens het aanmaken van een nieuw e-mailaccount. Door middel van deze gegevens zal je e-mail goed worden ingesteld zodat je zowel e-mail kunt ontvangen als versturen.

De webmail van KPN is te gebruiken op alle mobiele apparaten en in alle browsers die te gebruiken zijn om te serven op het internet.

Wat zijn de SMTP gegevens van KPN webmail
Inkomende server
imap.kpnmail.nl
Poort 143.
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord invullen

Uitgaande server
mail.kpnmail.nl
Poort 25
Gebruikersnaam: Leeg laten
Wachtwoord: Leeg laten

Wat zijn de POP3 gegevens van KPN webmail
Inkomende server
pop.kpnmail.nl
Poort 110
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord invullen

Uitgaande server
mail.kpnmail.nl
Poort 25
Gebruikersnaam: Leeg laten
Wachtwoord: Leeg laten