Yahoo aanmelden

Aanmelden bij Yahoo kan in een paar eenvoudige stappen. Als je al een Yahoo account hebt hoef je alleen maar naar de website van Yahoo te gaan en daar je inloggegevens in te vullen. Je inloggegevens zijn je gebruikersnaam ( je e-mail adres) en je wachtwoord. Klik nu op inloggen en je komt direct in je inbox terecht. Heb je nog geen Yahoo account maar wil je er wel graag een hebben? Dan moet je je eerst een keer aanmelden bij Yahoo. Dit doe je door je eenmalig aan te melden op de website van Yahoo. Na het aanmelden kan je direct gebruik maken van je inbox en andere diensten van Yahoo.

Yahoo overige diensten

Yahoo biedt naast een e-mail dienst ook andere diensten. Net zoals bij een Gmail account maak je bij het aanmelden bij Yahoo niet alleen een account voor je e-mail maar ook voor diensten als Flickr en Yahoo messenger. Bij Flicker kan je gratis foto’s en video’s delen en zelf bepalen of mensen je foto’s en video’s mogen gebruiken. Yahoo messenger is een chatdienst die te vergelijken is met het vroegere MSN. Voor al deze Yahoo diensten hoef je dus niet een apart account aan te maken, maar kan je heel eenvoudig aanmelden met je Yahoo gegevens. Ook kan je kiezen voor een betaalde Yahoo e-mail dienst die Yahoo Plus heet. Hierbij zie je geen reclame bij je inbox en wordt je account niet verwijderd, ook als je er meer dan vier maanden geen gebruik van hebt gemaakt.

Yahoo aangemeld blijven

Tijdens het aanmelden bij Yahoo kan je er voor kiezen om bij ieder gebruik steeds opnieuw in te loggen. Dit is een prima optie als je veel gebruik maakt van je je Yahoo account op een openbare computer die door veel mensen wordt gebruikt. Je loopt dan niet het risico dat iemand met een enkele klik volledig toegang krijgt tot jouw Yahoo account door zich met jouw accountgegevens aan te melden. Maak je echter vooral gebruik van je Yahoo account in de privésfeer? Dan is het een stuk handiger om tijdens het inloggen op je Yahoo account te kiezen voor de optie aangemeld blijven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het hokje aangemeld blijven aanvinken. Yahoo onthoudt dan je gegevens als je opnieuw gaat inloggen op je account. Inloggen gaat dan erg snel en je hoeft niet constant je wachtwoord te onthouden.