Hotmail werkt niet

Probeer je Hotmail te gebruiken maar werkt het niet? Dan kunnen er verschillende redenen zijn waarom Hotmail niet werkt. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal van deze problemen op een rijtje gezet.

Hotmail werkt niet. Wat nu?
• Als je Hotmail niet werkt is er een grote kans dat het ligt aan je internetverbinding. Check op je computer of laptop of je verbinding hebt. Heb je geen verbinding? Probeer dan verbinding te maken. Je hoeft Hotmail dan alleen nog te verversen in je browser en in te loggen.
• Check of je het goede internet adres van Hotmail hebt ingevoerd in je browser. Misschien heb je een typefout gemaakt en kan hij daarom geen verbinding maken met Hotmail.
• Een andere reden waarom Hotmail niet werkt kan liggen aan Hotmail zelf. Hotmail is een veelgebruikte maildienst dus overbelasting ligt op de loer. Krijg je geen verbinding? Wacht dan een paar minuten en probeer het opnieuw.

Hotmail werkt nog steeds niet
Heb je alle bovenstaande opties geprobeerd maar werkt Hotmail niet? Dan ligt het misschien niet aan je verbinding maar aan iets anders.
• Controleer of je wel de juiste accountgegevens hebt ingevoerd. Kloppen je e-mail adres en je wachtwoord? Misschien heb je per ongeluk de accountgegevens van een ander mailadres ingevoerd. Zonder de correct ingevoerde gegevens werkt Hotmail niet.
• Nog een reden waaraan het niet werken van Hotmail kan liggen is de keuze van je browser. De meeste mensen gebruiken voor internet een van de volgende browsers; Internet Explorer, Firefox en Safari op een Apple computer. Check welke browser je gebruikt. Bij een Windows computer kan je proberen om een andere browser te gebruiken. De keuze van je browser kan invloed hebben op het gebruik van bepaalde webpagina’s. Als je browser niet up to date is kan het voorkomen dat Hotmail niet werkt.

Hotmail werkt niet meer. Ben ik gehackt?
• Als je zeker weet dat je de correcte accountgegevens hebt ingevoerd maar je Hotmail werkt niet dan is er nog een reden waarom het niet lukt. Het kan zijn dat je account gehackt is. Dit betekent dat iemand met kwade bedoelingen jouw e-mail adres gebruikt en je geen toegang meer hebt. Heb je het vermoeden dat je gehackt bent dan kan je contact met Hotmail opnemen via een ander mailadres ov telefonisch.