Yahoo inloggen

Als je gebruik wil maken van je Yahoo account zal je moeten inloggen. Op Yahoo inloggen is mogelijk in een paar eenvoudige stappen. Om je te helpen bij het inloggen hebben we een kort stappenplan gemaakt dat je daar bij zal helpen.

1. Ga naar de website van Yahoo.
2. Vul je e-mail adres en je wachtwoord in en klik op aanmelden.
3. Je kan nu gebruik maken van je Yahoo e-mail account en e-mails sturen en ontvangen

Yahoo inloggen lukt niet

Het kan gebeuren dat je graag wil inloggen op je Yahoo account maar dat het niet wil lukken. Dit kan komen door verschillende redenen. Controleer eerst of je internetverbinding nog wel naar behoren werkt. Kijk ook of je je gebruikersnaam en wachtwoord goed hebt ingevoerd. Misschien heb je tijdens het inloggen een typefout gemaakt of staat je caps-lock per ongeluk aan. Kloppen je gebruikersnaam, wachtwoord en werkt je internetverbinding goed? Dan kan het zijn dat je misschien al vier maanden niet meer hebt ingelogd op je Yahoo account. Yahoo deactiveert je e-mail account als je meer dan vier maanden niet meer hebt ingelogd. Is dit ook niet het geval? Dan moet je tijdens het inloggen op Yahoo klikken op de zin Heb je geen toegang tot je account? Je kan dan aangeven dat je misschien wel gehackt bent. Yahoo zal je dan verder assisteren en controleren of je inderdaad gehackt bent.

Yahoo wachtwoord vergeten

Bij het inloggen op Yahoo moet je altijd je wachtwoord invoeren als niet het vakje aangemeld blijven hebt aangevinkt. Het kan een keer gebeuren dat je om wat voor reden dan ook je wachtwoord bent vergeten. Kies dan bij het inloggen op je Yahoo account voor de optie Heb je geen toegang tot je account? Je kan daarna kiezen voor de optie dat je problemen hebt met je wachtwoord. Vul daarna je Yahoo ID ( je account gegevens) in en je kan kiezen uit twee opties. Er kan door Yahoo een nieuw wachtwoord worden verzonden naar een alternatief e-mail adres dat je eerder hebt opgegeven tijdens het aanmaken van je Yahoo account. Het kan ook zijn dat je tijdens het aanmaken van je Yahoo account een persoonlijke vraag hebt opgegeven die je moet beantwoorden als je je wachtwoord bent kwijt geraakt. Beantwoord de persoonlijke vraag en je nieuwe wachtwoord verschijnt op het scherm. Je kan nu weer inloggen op je Yahoo account en zonder problemen e-mails versturen en ontvangen.