Ziggo Inloggen

Ga direct naar Mijn Ziggo Inloggen

Gemakkelijk en snel inloggen bij Mijn Ziggo? Wij helpen mensen online met ondersteuningen bij E-mail. Zo helpen wij helpen mensen met het aanmaken van e-mailadressen, maar ook met de verdere ondersteuning.

Mijn Ziggo Inloggen

Mijn Ziggo Inloggen is anders dan Ziggo Webmail. Je logt hier in om al jouw gegevens te beheren van jouw Ziggo account. Ga naar Mijn Ziggo Inloggen door op bovenstaande link te klikken.

Ga direct naar Ziggo Webmail

Inloggen Ziggo Webmail

Via bovenstaande link komt u direct in de inlog van Ziggo Webmail. Hier kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kunt u gemakkelijk uw mail beheren in de webapplicatie van Ziggo.

Ziggo Webmail instellen in Outlook

Het is ook mogelijk om Ziggo standaard in te stellen in Outlook. Hiervoor verwijzen we u graag door naar de website van Ziggo zelf. Lees hier de uitleg.

Mijn Ziggo Inloggen

Let op. Dit betreft Ziggo Webmail en dus geen ‘Mijn Ziggo Inloggen‘.

Heeft u nog andere vragen over Ziggo Webmail Klik dan hier. Wij hebben een uitgebreide pagina met enkele veel gestelde vragen.

Ziggo webmail inloggen

Je kunt overal bij je e-mail met Ziggo mail, de online webmail. Als je bij Ziggo een internetabonnement afsluit, heb je automatisch toegang tot Ziggo webmail. Je kunt met Ziggo webmail al je sociale media berichten zoals Facebook lezen. Je krijgt maar liefst 15 GB opslagruimte voor al je foto’s en video’s. Ziggo mail heeft een overzichtelijk beginscherm waaruit je kunt kiezen voor de pagina’s: overzicht, e-mail, adresboek, agenda, taken en drive. Je kunt meerdere e-mailadressen aanmaken via Mijn Ziggo en meerdere e-mail adressen koppelen aan Ziggo mail. Zo heb je altijd toegang tot al je e-mailaccounts.

Ziggo Inloggen

Ziggo webmail inloggen via je computer of laptop

Om in te kunnen loggen bij Ziggo mail ga je hiervoor naar mail.ziggo.nl. Je krijgt dan de startpagina te zien van Ziggo mail. Bij het inlogscherm vul je het e-mailadres in en het wachtwoord. Vervolgens krijg je toegang tot Ziggo webmail. Om je Ziggo webmail goed te kunnen ontvangen, is het belangrijk dat je je e-mail instelt met IMAP. Hiervoor ga je naar het e-mail programma wat je gebruikt. Dit kan zijn Outlook, Windows Live of bijvoorbeeld Apple mail.

In je accounts kun je wijzigingen aanbrengen of een nieuwe e-mailaccount toevoegen. Voor de inkomende serverinstellingen kies je als server imap.ziggo.nl. De serverpoort is 993. Het type versleuteling waarvoor je kiest is TLS/SSL. Bij de uitgaande serverinstelling kies je de server smtp.ziggo.nl. De serverpoort is 587. Het type versleuteling waarvoor je kiest is STARTTLS/TLS/SSL. Verificatie of identiteitscontrole dient altijd aangevinkt te worden.

Ziggo webmail inloggen via je smartphone en iPad

Ook via je smartphone kun je bij Ziggo mail je e-mail checken. Je logt dan in via mail.ziggo.nl en vervolgens vul je de inloggegevens in. Ook bij een smartphone dien je ervoor te zorgen dat je jouw e-mailinstellingen met IMAP instelt. Bij een iPhone en iPad doe je dit via ziggo.nl/ios-email. Als je dan op installeer drukt, kun je een e-mail account aanmaken. Bij een Windows Phone kun je via instellingen bij je e-mail en accounts. Een account toevoegen doe je bij Internete-mail.

Bij de server voor e-mail vul je in imap.ziggo.nl:993 en bij de uitgaande server smtp.ziggo.nl:587. Bij een Android smartphone start je de e-mail app. Vervolgens stel je handmatig een nieuw account in. De IMAP server is imap.ziggo.nl en het poortnummer 993. Bij de uitgaande server vul je smtp.ziggo.nl in. Het beveiligingstype is TLS. Echter, bij sommige Android smartphones is dit SMARTTLS of TLSSTART. Het poortnummer wat je gebruikt is 587.

Ziggo webmail inloggen via tablet
Via een Android tablet kun je inloggen bij Ziggo mail via mail.ziggo.nl. Met het invullen van je inloggevens krijg je toegang tot jouw account. Een tablet dien je ook je e-mail in te stellen met IMAP. Zo werkt Ziggo mail optimaal. Wanneer je een nieuwe e-mail account wilt toevoegen op een Android tablet ga je naar applicaties. Je kiest voor e-mail en vult de gegevens in. Voor de uitgaande server gebruik je imap.ziggo.nl en poortnummer 993. De uitgaande server is smtp.ziggo.nl en het beveiligingstype TLS/SMARTTLS/TLSSTART.