Inloggen op Tablet

Op een tablet kan het soms lastig zijn om in te loggen op uw Dit komt niet door Gmail of alle andere emailservers, maar doordat het op sommige momenten gewoon erg lastig kan zijn om met je vingers op een touchscreen de goede tekstvakken te selecteren. Het is goed mogelijk om in te loggen en te mailen via je je smartphone, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Installeer gewoon een app

Gmail inloggen op je tablet

Ook voor op de tablet zijn dezelfde links te gebruiken. Het beste kun je gewoon in jouw persoonlijke store kijken en daar zoeken naar ‘gmail’. Eigenlijk overal zie je de app (met het bekende rode envelopje van gmail) meteen in beeld. Hieronder hebben we de apps nog even voor je uitgewerkt.

Gmail app installeren op Ipad

Dit gaat via precies dezelfde link als het installeren van de app op de smartphone. U dient in te loggen bij de app store en te zoeken naar ‘gmail’. Vervolgens ziet u direct de app. Ook kunt u dit doen via onderstaande link:
Download gmail voor ipad

Download gmail voor Android tablet

De samsung galaxy tablets zijn op dit moment erg populair op de markt. In deze market store kunt u de app van gmail downloaden. Ook kunt u dit doen via onderstaande link:
Download Gmail voor een Android Tablet

Gmail app instellen op smartphone of tablet

De app wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd.Vervolgens moet je je wachtwoord en gebruikersnaam invoeren. Gmail zal vragen toestemming te krijgen tot het geven van pushberichten. Dit onderscheid zich in de volgende twee mogelijkheden met de daarbij horende gevolgen:

Geen push berichten ontvangen: Bij het ontvangen van een nieuw emailbericht ontvangt u dus geen push up bericht. Wel push berichten ontvangen: Bij het ontvangen van een nieuw emailbericht ontvangt u een push bericht.

Een push bericht is een kleine pop up, die op het moment dat u toestel standby staat wellicht een geluidje maakt en midden in uw scherm komt te staan. Indien u het toestel of de tablet in gebruikt hebt zal dit betekenen dat er bovenin beeld een melding komt met het de tekst dat u een nieuw emailbericht heeft ontvangen.