Hotmail wachtwoord vergeten

Heb jij een Hotmail account en ben je je Hotmail wachtwoord vergeten? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Vul het Hotmail wachtwoord in waarvan je vermoedt dat het correct is. Lukt het nog steeds niet en ben je echt je Hotmail wachtwoord vergeten? Raak dan niet in paniek want dit is prima te verhelpen. Je moet een aantal stappen ondernemen om je vergeten Hotmail wachtwoord weer terug te krijgen en wij helpen je daar bij.

Vergeten Hotmail wachtwoord terug krijgen

1. Ga naar de website van Hotmail
2. Onder de balkjes waar je je e-mail adres en Hotmail wachtwoord moet invullen staat de zin: Heb je geen toegang tot het account? Klik hier op. Je komt dan op een pagina waar je kan kiezen voor de optie: Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Vink deze optie aan en klik op het balkje waar volgende in staat.
3. Voer op de pagina je e-mail adres in en typ de beveiligingscode die afgebeeld staat in het balkje. Kan je de beveiligingscode niet goed lezen? Klik dan op andere tekens en je krijgt een nieuwe code te zien. Klik daarna op volgende.
4. Je moet nu je identiteit bevestigen. Dit doe je door een smsje te laten sturen naar het telefoonnummer dat bij je Hotmail account geregistreerd staat, een e-mail te ontvangen op een ander e-mail adres dan je Hotmail account of een bericht te ontvangen op je Outlook app op je telefoon. Kies een van deze opties en klik op volgende.
5. Je ontvangt een beveiligingscode die je kan invoeren op de website. Nu kan je een nieuw wachtwoord aanmaken en je Hotmail account weer gebruiken. Je kunt nu weer inloggen op Hotmail

Hotmail wachtwoord vergeten lukt niet

Lukt het nog steeds niet om je vergeten Hotmail wachtwoord te achterhalen? Ga dan naar stap twee van het stappenplan. Op de pagina waar staat ik ben mijn wachtwoord vergeten, klik je op de optie Ik kan geen van deze opties gebruiken. Je kan nu op twee manieren contact opnemen met Hotmail over je vergeten wachtwoord. Dit kan via een formulier of telefonisch. Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk en Hotmail neemt contact met je op. Wil je niet afwachten totdat Hotmail contact met je opneemt over je vergeten wachtwoord? Dan kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 020 500 1500.