Inloggen op Smartphone

Een smartphone of tablet is een stuk kleiner dan een beeldscherm van een PC. Daarnaast kost het extra veel handelingen om in te loggen op bijvoorbeeld een gmail account. Op het moment dat u op uw smartphone moet inloggen via de website van gmail bent u een stuk langer bezig dan op de pc. Hiervoor heeft gmail een praktische oplossing bedacht. Zij hebben namelijk een app ontwikkelt die u kunt installeren op uw smartphone. Voor alle smartphones is een app beschikbaar gesteld in de desbetreffende app store.

Download gmail voor iphone

Op dit moment heeft bijna iedereen wel een smartphone. Een groot gedeelte van de mensen heeft zelfs een touchscreen scherm. Op dit moment zijn de Samsung galaxy en de Iphone populaire telefoon toestellen. Evenals ook telefoonaanbieders als Nokia heeft Google voor al deze smartphones een gmail app ontwikkelt. De app voor de iphone is te downloaden voor de Iphone in de ‘Appstore’. De app is gratis en download u via de volgende link:
Download Gmail voor een Iphone

Download gmail voor Android

Zoals eerder besproken zijn er ook steeds meer mensen die gebruik maken van het android besturingssysteem. Dit is het systeem dat onder andere wordt gebruikt bij de Samsung galaxy telefoons. Bent u opzoek naar de gmail app voor de android telefoon? Dan kunt u deze downloaden via de onderstaande link:
Download Gmail voor een Android Phone

Download gmail voor Windows phone

Naast de samsung’s en de iphones hebben we ook nog de veel gebruikte windows phones aan het rijtje smartphones toegevoegd. Bijvoorbeeld de smartphone nokia Lumia maakt gebruik van dit systeem. Omdat wij ook voor deze mensen de gmail app wilde kunnen ‘aanbieden’ hebben wij deze even voor hun opgezocht. De app kunt u via de link hieronder downloaden op uw windows phone: Download Gmail voor een Windows phone.