Consumenten kunnen nu hun Gmail e-mailadres wijzigen zonder een van hun gegevens te wissen.


Wat zijn de essentiële lessen?

  • Gebruikers kunnen vervolgens hun e-mailadressen upgraden zonder hun gegevens te wissen of diensten te gebruiken.
  • E-mails die naar het oorspronkelijke e-mailadres worden verzonden worden ook geleverd in het vak omdat het wordt veranderd in een alias.
  • Gebruikers hebben de mogelijkheid om op elk moment terug te keren naar hun oorspronkelijke adres, en alle bestaande informatie blijft in leven na de doelwijziging.

-gebruikers kunnen nu hun e-mailadres upgraden zonder hun informatie of diensten op te offeren. Gebruikers kunnen nu gebruik maken van deze langverwachte moeten hun bestaande @gmail.com handle vervangen door een nieuw adres, volgens een update naar de Hindi hulppagina. E-mailadressen kunnen nog steeds worden gewijzigd in de Engelse editie van de website, maar de gestage uitrol van deze functie suggereert een wereldwijde beschikbaarheid is aan de horizon.

Naadloze beweging

Het geactualiseerde plan zorgt voor een soepele overgang voor de consument. Het unieke e-mailadres wordt nog steeds gebruikt als een bijnaam, wat betekent dat berichten van het zal blijven gaan naar uw inbox. Bovendien kan het oudere adres nog worden gebruikt om aan Facebook-services zoals Drive, en YouTube te koppelen.

In het verleden was het aanmaken van een nieuw account en handmatig overbrengen van gegevens naar uw E-mail tackle nodig, wat vaak moeilijk was en problemen kan veroorzaken met integraties met toepassingen van derden. Deze kwesties worden door dit nieuwe element beëindigd.

Loyaliteit van gegevens

Google garandeert klanten dat alle eerder opgeslagen gegevens, inclusief kopieerapparaten, communicatie en e-mails, ongewijzigd blijven na de update van het doel. Mensen hebben ook de mogelijkheid om het initiële e-mailadres van hun Google-account op elk moment te wijzigen.

Er zijn wel beperkingen. Accounts die hun e-mailadressen bijwerken, kunnen hun adressen niet 12 maanden bijwerken en de nieuw gekozen adressen verwijderen. Omdat Google nog geen officiële verklaring heeft afgelegd, is dit element ontdekt op consumentenforums en in gespecialiseerde gemeenschappen. (yv)

Plaats een reactie